Tjänster

 

Vi tillför värde!

Därför…

…vi arbetar tillsammans med kunden för att säkerställa att allt flyter på smidigt från alla parter.

…är Patricons signum en så hög grad av automatisering och digitalisering som möjligt. Genom detta kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet. Under uppdragens gång arbetar vi kontinuerligt med förbättringar av rutinerna. Målet är att kunden ska känna att tid frigörs till annat.

…har våra kunder fri support och telefonrådgivning. Det är självklart för oss att vara tillgängliga när det behövs utan stress eller oklarheter över vad som hamnar på fakturan.

…samarbetar vi med andra aktörer för att säkerställa att vi har tillgång till specialistkunskap inom skatterätt och övrig bolagsrätt.

Vi utför…

…redovisningstjänster

Vi erbjuder redovisningsbyråtjänster där vi främst i egna lokaler utför allt från löpnade redovisning till bokslut och deklarationer.

…outsourcingtjänster

Vi erbjuder också outsourcingtjänster där vi sköter hela eller delar av kundens ekonomiavdelning, från att hantera den löpande redovisningen till ekonomichefstjänster.

…bemanningstjänster

I det fall kunden vill behålla hela ansvaret för ekonomiadministrationen men vill ha hjälp med bemanningstjänster bistår vi med flexibla upplägg under kortare eller längre tidsperioder.

 

Läs mer om våra tjänster på respektive sida!