Vi på Patricon sköter i dagsläget ett stort antal små och medelstora företags löpande bokföring, kundfakturering, leverantörsbetalningar, avstämningar, deklarationer, årsredovisningar, löneadministration och mycket mer. Vi värnar om våra kunder. Alla våra avtal är därför unikt utformade efter varje enskild kunds önskemål och behov. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder fri support och telefonrådgivning. Detta gör vi utan tilläggskostnader eftersom vi tycker att även små företag ska ha tillgång till specialistkompetens och personlig service. Vi på Patricon vill vara marknadens mest konkurrenskraftiga redovisningsbyrå och erbjuder våra högklassiga tjänster till fasta priser.

 

Vårt mål är att hela tiden effektivisera och förbättra våra egna och våra kunders ekonomiprocesser för att genom digitalisering och automatisering underlätta det dagliga arbetet.

Utöver löpande hantering av redovisningstjänster har vi på Patricon haft spännande outsourcing- och bemanningsuppdrag på många olika typer av företag. Läs gärna mer om dessa nedan. 

Tidigare och nuvarande uppdrag 

Outsourcing

 Byggvaruhandel

Patricon sköter hela företagets ekonomifunktion vilket inkluderar bland annat:
 

  • löpande kundfakturering och bokföring

  • Leverantörsutbetalningar

  • lönehantering

  • momsrapportering och deklaration

  • årsredovisning och bokslut. 

Digital redovisning i många branscher

Digital redovisning är Patricons vanligaste tjänst och vi erbjuder den till kunder i många olika branscher. Vi tycker att alla branscher är spännande och våra kunder verkar i allt från fastighetsbranschen till bilskolebranschen och verkstadsindustrin. Vi utformar varje redovisningstjänst efter kundens unika behov och det finns således stora möjligheter att själv bestämma vilka delar av ekonomifunktionen som fortsätter skötas inom företaget och vilka delar vi på Patricon tar över. 

Patricon sköter löpande redovisning, bokslut och controllingtjänster på plats hos ett medelstort byggbolag. 

Företaget är i processen att etablera sig på den svenska marknaden och Patricon sköter samtliga:
 

  • Administrativa ärenden

  • Skattefrågor

  • Redovisningstjänster 

  • Kontakt med myndigheter och banker

Rådgivning utländskt

IT-konsultbolag

Bemanning Byggbolag

Nå oss

Telefon

+46 707 56 55 89

Mail

info@patricon.se

 

Adress

Strandvägen 67

(Höger port)

115 23Stockholm

Jobba hos oss

Vi söker just nu fler ekonomiassistenter! 

 

Sannolikt har du arbetat några år och känner dig väl hemmastadd i olika ekonomiprocesser såsom kundreskontra, leverantörsreskontra och löpande bokföring. Du är snabb, noggrann och trivs med kundkontakt. Erfarenhet av lönehantering är meriterande. Möjligt att arbeta deltid 20-50 procent. Om detta passar in på dig, maila ditt CV till info@patricon.se så kontaktar vi dig!

Kontakta oss

Meddelandet har skickats!

En tillgänglig redovisningsbyrå